banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Vali Güvenç, Engelliler Spor Kulübünü Ziyaret Etti-VİDEO&GALERİ


Atatürk Spor Salonunda dernek başkanlarıyla toplantı yapan Vali Celalettin Güvenç’e, Türkiye Tekerlekli Sandalye Süper Ligi takımlarından olan ve ekonomik sıkıntı çeken Şanlıurfa Engelliler Kulübü Başkanı Veysi Fırat, oyuncuları ve oynadıkları maçlarla ilgili bilgi verdi.



Kulüplerinin kalıcı bir gelir ve sponsorunun olmadığını anlatan Veysi Fırat, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’ten destek istedi. Şanlıurfa Engelliler Kulübünün bu hafta deplasmanda yapacağı maçın masraflarını üstleneceklerini söyleyen Vali Celalettin Güvenç, takıma kalıcı gelir sağlanması adına işadamlarıyla da görüşeceğini belirtti.



Vali Güvenç, kulübün yıllardır ekonomik sıkıntı çektiğini ancak takıma destek sağlamak için elinden gelen gayreti göstereceğini vurgulayarak, “Herkesin mutlu ya da mutsuz olacağı çok şey vardır. İnsan mutlu olacağı şeylere ağırlık vermelidir, yoksa mutsuz olmak isterse dünyanın en zengin insanında üzüleceği çok şey var. Herkes kendi kaderine razı olup, mevcut şartlarda en iyi başarıyı sağlamak için mücadele etmelidir. Kentimiz sizlerle gurur duyuyor. Her türlü ihtiyaçlarınızda bize ulaşabilirsiniz, bilin ki her zaman yanınızdayız. Biz size desteği yük olarak değil, görev ve onur olarak görüyoruz. Biz sizin sıkıntılarınızı asli görevimiz olarak görüyoruz, moralinizi bozmayın rahat olun gereken destek sağlanacaktır. Sizlerle ilgilenmek bizlere keyif, mutluluk veriyor. Ayrıca bizim görevimiz işimiz de burada olma varlık sebebimiz de bu. O yüzden hiçbir şeyden çekinmeyin bu konu tamamı ile asli görevimiz. Vali olarak, genel sekreterimiz, müdürümüz hepimiz sizin yanınızdayız. Rahat olun, karşılıklı olarak görüşelim. Maçlarınıza da gelirim. Hepinize de ayrı ayrı destek çıkacağız” şeklinde konuştu.



Başkan Fırat, ziyaretin anısına Vali Güvenç'e, bir de forma hediye etti. Daha sonra Vali Güvenç, diğer derneklerin de sıkıntılarını dinleyerek, gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.



Valilik Kupası Final Maçı



Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, toplantının ardından Atatürk Spor Salonunda Özel Murat Koleji ile Özel Doğa Koleji arasındaki liselerarası basketbol müsabakanın başlama vuruşunu Veysi Fırat ile birlikte yaptı.



Vali Güvenç’in tribünden izlediği Valilik Kupası Final maçını Özel Murat Koleji’nin galip gelmesiyle tamamlandı.



Öte yandan Vali Celalettin Güvenç, kendisine eşlik eden Vali Yardımcısı Soner Zeybek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ile birlikte Atatürk Spor Salonunda içinde bulunduğu tesislere gezerek bilgi aldı.



Olimpik yüzme havuzu, tenis kortu ve halı sahada incelemeler yapan Vali Güvenç, sahada antenman yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yıldızlar futbol takımındaki çocuklarla da sohbet edip maçlarını izledi.


FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!..



Engelliler ve Spor KULÜBÜ balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.