banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Urfalı  Şampiyon Pehlivanlar

Şanlıurfa Belediyespor Güreş Takımı oyuncularından Yılmaz Avcı, Yasin Karadaş ve Serdar Karadaş, Avrupa şampiyonu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Türkiye Güreş Milli Takımı kadrosuna alınan Urfalı genç pehlivanların hedefi büyüdü. Gerek Türkiye'de gerekse yurt dışında yapılan grekoromen güreş müsabakalarında başta Türkiye'yi ardından Şanlıurfa'yı temsil eden gençler bu kez gözlerini Avrupa Şampiyonluğu'na çevirdi. Şanlıurfa Belediyesi Kulüp Antrenörleri Eshat Yanar, Ahmet Dedeoğlu ve Hacı İsmail Çadırcı gözetiminde çalışmalarını sürdüren genç pehlivanların bu şekilde gelecek vaat etmesi, başta Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Kulüp Başkanı Mehmet Fevzi Yücetepe'yi oldukça gururlandırıyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Şanlıurfa Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Fevzi Yücetepe, "Belediyemizin çok kısıtlı imkânlarıyla yetişen milli sporcularımızın yakaladıkları sayısız başarılar bizleri gururlandırmaktadır. Birçok önemli turnuvaya katılarak büyük başarılar elde eden sporcularımız Urfa tarihinde bir ilke imza atarak sayısız madalya kazanmıştır. Bundan sonraki hedefimiz ise bu gençlerimizin Avrupa Şampiyonası'nda önemli başarılar elde etmesidir." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.