banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Balıklıgöl Viranşehir Urfa Haber ak parti

Urfalı Çocuklar Barcelona için yarışyor‏

Şanlıurfa valiliği ile Anadolu Spor Akademisi öncülüğünde ve spor toto teşkilatının katkıları ile yürütülen Türkiye’yi temsilen Şanlıurfalı çocuklardan oluşacak “Bölgenin Umut Projesi” barış, kardeşlik, dayanışma, milli birlik ve beraberlik için hazırlanan proje kapsamında İspanya'nın Barcelona kentinde yapılacak ''Costa Brava 11 Yaş Altı Futbol Turnuvası'na katılacak takım seçmeleri için kollar sıvandı. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumunda seçmelerle birlikte Anadolu Spor Akademisi (ASA) Teknik Koordinatörü Nazım Saraçoğlu Genel Koordinatör Yardımcısı Burhan Topuz ve Antrenör Mustafa Abak, seçmeler öncesi Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i ziyaret ederek 63 numaralı ASA formasını hediye ettiler.

‎VALİ GÜVENÇ’TEN TAM DESTEK
ASA heyetini makamında kabul eden Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, kendisine yapılan jestten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Spor Toto Teşkilatının destekleriyle organize edilen turnuva hazırlıklarına valilikçe tüm desteğin verileceğini söyledi. Vali Güvenç, “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur sözünde olduğu gibi bizlerde sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerinin farkındayız. Bu amaçla Anadolu Spor Akademisinin Hakkari, Ağrı, Muş, Erzurum ve  Van’dan sonra Şanlıurfa’da spora katkısını sürdürmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Şanlıurfa Valiliği olarak Köylerimiz dahil olmak üzere ilçe ve şehrin tamamında seçmeler için tanıtımlarımızı sürdüreceğiz. Bilboard ve tanıtım afişlerimizle tüm yetenekli çocuklarımızın katılımlarının sağlanması için gereken ne varsa yapacağız” Sporun önemine değinen Vali Güvenç; sporu, sporcuyu ve spora olanak sağlayan herkesi desteklediklerini dile getirerek, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


BÜYÜK SEÇMELER 14 EYLÜL’DE

14-18 Ekim 2012 Tarihleri Arasında İspanya’nın, Barcelona kentinde Düzenlenecek “Costa Brava ” Futbol Turnuvasına Katılacak Anadolu Spor Akademisi Futbol Takımını Oluşturacak Şanlıurfalı Miniklerin Seçmeleri 14 Eylül sabahı saat: 10:00'da 11 Nisan Stadyumunda 2001 ve daha küçük sporcu adayları arsından yapılacak. Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in de katılımının beklendiği Anadolu Spor Akademisi (ASA) Teknik Koordinatörü Nazım Saraçoğlu Genel Koordinatör Özcan Şimşek, ,Hukuk danışmanı Selim Mesut Atılgan, Mali danışmanı Filiz Yıldız Şimşek ve ASA yönetiminin tam kadro iştirak edeceği büyük seçmeler öncesinde ön elemeler Teknik Sorumlu Mustafa ABAK gözetiminde devam ediyor. Seçmelerin yapıldığı ilk iki günde 30 çocuk büyük seçmelere hak kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Anadolu Spor Akademisi (ASA) Teknik Koordinatörü Nazım Saraçoğlu, şimdiye kadar ki iştiraklerden memnuniyet duyduklarını söyledi. Saraçoğlu,  “14-18 Ekim tarihinde İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenecek olan “Costa Brava” turnuvasında önceki takımlarımızdan daha iyi bir derece elde etmek için titizlikle elemelerimizi sürdürüyoruz. Şu ana kadar ki elemelerimizden anladığımız kadarı ile çocuklarımızı çok yetenekli bulduk. Şu ana kadar kurduğumuz en iyi takımı Şanlıurfa’da kurma amacındayız. Takımımızdan Barcelona'da yapılacak turnuvada başarılı bir sonuç bekliyoruz''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.