banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

KARAKÖPRÜBELEDSPOR TEK GOL 3 PUAN ALDI

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor evinde konuk ettiği Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u tek golle devirerek zirve takibini sürdürdü.

Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanan maça Karaköprü Belediyespor tutuk başladı. Maçın ilk bölümünde rakip üzerinde baskısını arttırmak isteyen kırmızı siyahlı ekip, İbrahim Ülüm, Necati ve Recep ile bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince soyunma odasına golsüz beraberlikle girdi.

Maçın ikinci yarısına daha kontrollü ve hızlı başlayan Karaköprü Belediyespor aradığı golü dakika 49’da buldu. Recep’in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen takım kaptanı İbrahim Ülüm kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu. Bu golden sonra ikinci gol için baskısını arttıran Kırmızı Siyahlı ekip yakaladığı sayısız gol fırsatını değerlendiremeyince sahadan 1-0 üstünlükle ayrıldı. Karaköprü Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 32’e çıkarak zirve takibini sürdürdü.

Maç sonu kameralara konuşan kaptan İbrahim Ülüm, maçın çok zorlu geçeceğini bildiklerini ama galibiyet aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Görgün ise, “Ligin dirençli takımlarından birine karşı mücadele ettik. Bizim bir hedefimiz var. Hedeften kopmamak için önümüze çıkan tüm engelleri bir bir aşmamız gerekiyor. Şimdi önümüzdeki maçları düşünüyoruz. Ben futbolcularımın aldıkları bu galibiyetten dolayı kutluyor, hepsinin gözlerinden öpüyorum” dedi.

Kulüp Asbaşkanı Mehmet Çiftçi ise, ikinci yarının 2. Maçında da galibiyet aldıklarını ve alınan bu güzel galibiyeti taraftara armağan ettiklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.