banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haber Urfa Haberleri

Türk hakem dünya şampiyonası finalinde

Voleybolda uluslararası hakemlerden Ümit Sokulu, Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği (FIVB) 2010 Dünya Erkekler Şampiyonasının final maçını yönetecek.

Sokullu, bu gece TSİ 21.15te Küba ile Brezilya arasında yapılacak karşılaşmada baş hakem olarak görev alacak.

Dünya Şampiyonasında Polonya-Brezilya , Brezilya-Almanya, Amerika-İtalya, İtalya-Japonya, Japonya-Mısır, İtalya-Brezilya maçlarında baş hakem, Bulgaristan-Brezilya, Çek Cumhuriyeti-Brezilya ve İtalya-Mısır maçlarında ise yardımcı hakem olarak görev yapan Sokullu, hakemlik kariyerinin son dönemecine geldiği 55 yaşında dünya şampiyonası finali yönetecek.

FIVBin kurallarına göre uluslararası hakemlikte 55 yaş üst sınır olarak kabul ediliyor.

Bu arada, alınan bilgiye göre Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Sokullu ile yaptığı telefon görüşmesinde kendisini tebrik ederek, Türk voleybol hakemliği adına sizinle gurur duyuyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.