Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_113k6sce3nmmb11smrs7tm0ak3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Taraftardan yönetime çağrı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Taraftardan yönetime çağrı

SARI-YEŞİLLİ EKİP PLAY OFF UMUTLARINI ZORA SOKTU

 

Şanlıurfaspor kendi seyirci önünde Bucaspor’a karşı aldığı mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Fethi Şimşek Başkanlığında ilk yenilgisini alan Sarı-yeşilli ekip play off umutlarını zora sokarken düşme potasına iyice yaklaştı. Taraftarlar son haftalarda oynanan kötü futbolun faturasını Teknik Direktör Bahri Kaya’ya kesti.

 

İSTİFA ET

 

GAP Arena stadyumunda yaklaşık 24 bin kişinin izlediği Bucaspor Şanlıurfaspor maçının son dakikalarında mağlubiyeti kabullenmeyen taraftarlar, Teknik Direktör Bahri Kaya’yı istifaya davet etti. Taraftarlar, hocanın futbolcu seçiminde yanlışlar yaptığını ifade ederek, gerçek Şanlıurfaspor’un bu olmadığını belirtti.

 

YÖNETİMİN DURUMA ACİL OLARAK EL ATMASI GEREK

 

İkinci devreye 17 yeni transfer yaptıklarını hatırlatan taraftarlar, Bahri hoca’nın elinde 30 kişi olmasına rağmen ilk 11’i kurmada zorluk çektiğini belirterek şunları söylediler:

 

“Oynadığımız son 3 maçta hep zorlandık. Kartal maçının son dakikalarında 1 puanı zor aldık. Daha sonra düşmesi muhtemel takım olan Ankaragücü karşısında ecel terleri düktük. Son olarak ta kendi sahamızda ve 25 bin kişinin karşısında Bucaspor’a karşı mahkum bir futbol oynadık. Yönetimin duruma acil olarak el atması gerek. Böyle kötü futbol oynamaya devam edersek bu ligde işimiz çok zor. Haftaya Trabzon’a gidiyoruz. Eğer oradan da kötü bir sonuçla ayrılırsak play off umudumuz tamamen biter ve artık düşmemeye oynarız”

Selahattin Çiftçi / Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Warning: Unknown: open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_113k6sce3nmmb11smrs7tm0ak3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/lsphp/session/lsphp70) in Unknown on line 0