banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Ş.Urfaspor Mutlu'yu kaptı

Sarı-Yeşilli ekibin Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan, transferin devam ettiğini söyledi.


Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, transferlere devam ediyor. Şuana kadar dış transferde 8 iç transferde de 5 futbolcuyla anlaşan Sarı-Yeşilli ekip, Alanyaspor'un sol bek oyuncusu Mutlu İlengöz'e de 2 yıllık imza attırdı.


Daha önce İskenderun Demir Çelikspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Çorumspor gibi takımlarda forma giymiş olan 23 yaşındaki genç futbolcu Mutlu, kendisini 2 yıllığına Sarı-Yeşilli ekibe bağlayan imzayı Şanlıurfaspor Tesisleri'nde attı.


Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan ve Kulüp İdare Amiri Aziz Aslan Mutlu'yu tebrik ederek, yeni sezonda başarılar dilediler.


Şanlıurfaspor'a geldiğinden dolayı mutlu olduğunu belirten Mutlu İlengöz, "Alanyaspor'da 31 maç oynadım. Kısmet olursa bu yılda Şanlıurfaspor'da hedeflerim doğrultusunda şampiyon etmek amacıyla imzayı attım. İnşallah hem Urfa halkına hem de kendim adına hayırlı olmasını diliyorum. Şanlıurfaspor'u yeni sezonda Bank Asya'ya çıkarmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.


Şanlıurfaspor'un son durumu ile ilgili bilgiler veren Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan ise, transferlerinin devam ettiğini belirterek, şuana kadar dış transferde 8 futbolcuyla anlaştıklarını ve son olarak da Alanyaspor'lu Mutlu'ya imza attırdıklarını kaydetti.


Mutlu'yla iki yıllık anlaşma sağladıklarını sözlerine ekleyen Akarslan, "Daha önce de bahsettiğimiz gibi hedefimiz bu yıl Bank Asya'dır. Bu yönde transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kamp süreci 15 Temmuz'da başlayacak. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz 14 Temmuz'da tesislerde toplanacak ve buradan Bolu Abant'a hareket edecekler. Bolu'da 15 gün kamp yapılacak. İkinci etap kampımızda Bolu'da olacak" şeklinde konuştu.

Sembol Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.