banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Sanlıurfa Haber Urfa Haber Urfa Haberleri

Sercan tamam, son söz Galatasaray'da

Uzun bir süreden bu yana forvet arayışlarını sürdüren Şanlıurfaspor Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım'a imza attırıp gövde gösterisi yapmayı düşünüyor.

 


Bursaspor'dan Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana bekleneni veremeyen yıldız futbolcunun Şanlıurfaspor'a gelmeye sıcak baktığı, transfer konusunda son sözün ise Galatasaray'ın vereceği öğrenildi. Kulüp Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen Olay'a, Sercan'ın transferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 


Gökmen, oyuncu ile her konuda anlaştıklarını kulübü olan Galatasaray ile ufak tefek pürüzlerin kaldığını belirtti.
Raşit Hocanın da ısrarla kadroda görmek istediği Sercan için yönetim olarak yoğun çapa sarf ettiklerini ifade eden Gökmen, “Raşit hocamızda Sercan'ı kadroda görmek istiyor. Oyuncunun kalitesi ortada, Süper ligde gol kralı olmuş bir oyuncu, Sercan'ı kadroya katarsak bu yıl PTT 1 liginde kimse bizi tutamaz” diye konuştu.

 


Gökmen, kombine biletlerin 1 Ağustosta satışa sunulacağını belirterek, Şanlıurfa-spor'a gönül veren herkesin kombine bilet almaya çağırdığını sözlerine ekledi.

Salih Demir / Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.