banner2
Öne Çıkanlar haber Siverek ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

Saraçoğlu'ndan halka teşekkür

Geçen  hafta  ertelenen ve bugün yapılan  Şanlıurfaspor’un kongresi Şanlıurfaspor tesislerinde yapıldı Oldukça yoğun bir ilgi ve katılımın olduğu kongrede tek liste ile yönetime tekrar talip olan Kemal Saraçoğlu,ve yenilenen ekibi tekrar başkanlığa seçildi.


Şanlıurfaspor yönetim kurulunun yaptığı açıklamada, tek amaçlarının Şanlıurfaspor’un başarısı olduğunu ifade ederek;  "Her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, olmak üzere Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Millet vekileri, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa  Emniyet müdürü Mehmet Likoğlu, STK’lara  idari amirlere kongreye katılan tüm delegelere, yerel ve ulusal basın mensuplarına, cefakar Şanlıurfaspor taraftarlarımıza ve tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyoruz" denildi. 
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.