banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Şanlurfaspor'un Rakipleri Belli Oldu

Kurul kararına göre ligin açılış maçları 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda oynanacak. Ligin son maçı ise 24 Mayıs 2015 tarihinde oynanacak. İşte rakipler...
2014-2015 sezonunda PTT 1. Liginde mücadele edecek olan 18 takım belli olurken, Alanyaspor Hatayspor’u 4-3 mağlup ederek adını PTT 1. Ligine yazdıran son takım oldu


Türkiye Futbol Federasyonu PTT 1. Lig Sezon Planlaması'nı karara bağladı. Ligler 30 Ağustos’ta başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 16 Mayıs'taki kurul toplantısında PTT 1. Lig'de sezon planlamasını karara bağladı.


Buna göre yeni sezon Ağustos ayının son günlerinde sıcak havalarda başlayacak. Kurul kararına göre ligin açılış maçları 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda oynanacak. Ligin son maçı ise 24 Mayıs 2015 tarihinde oynanacak.


Geçtiğimiz sezon Ankaraspor'un mahkeme kararı ile ligi iade edilmesi nedeniyle 19 takımla geçirilen planlama 2014-2015 sezonunda normal seyrine dönecek ve ligde 18 takım yer alacak. Bu sezonki mücadelelerinde üst lige çıkma olanağı bulamayan Orduspor, Ankaraspor, Samsunspor, Manisaspor, Karşıyaka, Bucaspor, Tekden Denizlispor, Şanlıurfaspor, Adanaspor, Adana Demirspor, Gaziantep B.B., ve Boluspor yeniden PTT 1. Lig'deki yerlerini alacak.


Spor Toto Süper Lig'den düşen Kayserispor, Madical Park Antalyaspor ve Elazığspor ise ligin yeni takımları alacak. Birkaç sezon önce PTT 1.Lig'den düşen fakat 2. Lig Beyaz Grubu şampiyonlukla tamamlayan Giresunspor ile kırmızı grubu lider bitiren Altınordu A.Ş. ligin yeni ekipleri olacak. PTT 1. Ligi'nin son takımı ise Alanyaspor hatayspor’u penaltı atışları sonrası 4-3 mağlup ederek adını son takım olarak lige yazdırdı.


1- Kayserispor (Süper ligden Düştü)


2- Elazığspor (Süper Ligden Düştü)


3- Antalyaspor (Süper Ligden Düştü)


4- Orduspor


5- Ankaraspor


6- Samsunspor


7- Manisaspor


8- Karşıyaka


9- Bucaspor


10- Denizlispor


11- Şanlıurfaspor


12- Adanaspor


13- Adana Demirspor


14- Gaziantep B.B.Spor


15- Boluspor


16- Giresunspor (2.ligden Çıktı)


17- Altınordu (2.Ligden Çıktı)


18- Alanyaspor (2.ligden Çıktı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.