banner2
Öne Çıkanlar haber Bozova Haliliye Belediye Harran Üniversitesi

Şanlıurfaspor’un 2012-2013 sezonunda giyeceği formalar
Şanlıurfaspor Kulübü ve LİG firması sponsorluğunda hazırlanan yeni sezon formalarının tanıtımı görsel ve yazılı basında yapılmaya başlandı. Forma tanıtımında yapılan yazılı açıklamada, çok zorlu bir sezonu geride bırakan Şanlıurfaspor’u bir o kadar zorlu yeni bir sezonun beklediğini vurgulandı.

5 AYRI FORMA HAZIRLANDI


LİG Sponsorluğunda sarı-yeşilli ekibin yeni sezonda kullanımı için 5 ayrı forma hazırlandı. İç saha forması olarak tanıtılan klasik düz desenli formanın bu sezon, geçen sezon ki formaya göre renklerin yer değiştirmesi dikkati çekerken, beyaz ağırlıklı dış saha formasında ise sol göğüs üzerinden aşağıya inen çizgiler yer aldı.Üçüncü formada ise iki ayrı tonda sarı-yeşilli şeritlerin iki parça halinde yer aldığı görüldü.



Dördüncü formada beyaz renk ağırlık kazanırken beşinci formada ise beyaz rengin ağırlıkta olduğunu görüldü. Transfer dosyasına son noktayı koyan Şanlıurfaspor yeni sezon hazırlıklarını Ankara’nın Kızılcahamam İlçesi’nde devam ediyor. Şanlıurfalılar, gerek yeni formaları gerekse de yeni transfer edilen oyuncularıyla bu yıl bambaşka bir Şanlıurfaspor’u izleyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.