banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI OSB Müdürü Osman Oktay

Şanlıurfaspor'dan Hakem Deniz Çoban'a sert tepki; Hakemliği bırakmalıdır


Şanlıurfaspor Giresun maçında hakemin verdiği hatalı karalarda kasıtlı olduğuna inanmak istemediğimiz fakat Urfa kamuoyunda kasıtlı olduğu hissi uyandırdığını söyleyen Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı bu işin peşini bırakmayacaklarını Türk futboluna zarar veren bu sözde hakem ve spor adamlarını Türk futbolundan temizleyene kadar hukiki zeminde yapılması gereken herşeyi yapacaklarını, Şanlıurfasporun hakkını bu insanlara yedirmeyeceklerini söyledi.


Pazartesi günü itibariyle bu konudaki yasal hakkları olan girişimlere başladıklarını belirten Kırmızı, " Giresunspor ve diğer tüm rakip takımlara gösterdiğimiz misafir perverliği tüm türkiye taktir ederken şimdiye kadar mağlup olduğumuz maçlarda dahil hiç bir maçmızda rakip aleyhine en küçük bir küfür veya saldırı yaşanmadığını söyledi.


Kırmızı, "Bizim futbolu güzelleştirmek adına bu yaptıklarımızın karşılığını hakemler tamamen aleyhimize haksız kararlarla veriyor ve bizim güzlleştirmeye çalıştığımız futbolu çirkinleştiriyor Süleyman Abay gibi Deniz Çoban gibi gelen hakemlerin bazılarının bölgeye önyargılı olduğunu bu durumda bizlere düşündürüyor. Burdan soruyoruz maçın 4. hakemi bile teknik direktörümüz Cihat Arslan'a pozisyon penaltıydı demişken 4. hakem bu pozisyonda neden hakemi uyarmadı. Deniz Çoban kimden korktu da gözünün önündeki çok net 2 pozisyonda düdüğünü çalamadı. Deniz Çoban gibiler önce Allah'tan korkmalıdır Allah'tan başka kimseden korkulmaz. Allah'ın adeleti de ülkemizin kanunlarındaki hukuki adalette ergeç tecelli edecektir. Biz kendi sahamızda da deplasmanlarda da birçok gelibiyet, mağlubiyet ve beraberlik aldık futbol kuralları içerisinde hakem hatasıyla bile olsa kalan tüm maçlarımızı kaybetsek bile sesimiz kesinlikle çıkmazdı şimdiye kadar çıkmadığı gibi. Pozisyonları incelediğimizde daha öncede kulağımıza gelen fakat şimdiye kadar iitibar etmediğimiz pis kokulu duyumların üzerine gideceklerini ulaşmaya çalıştığınız delillerin somutlaşmasıylada yasal süreci başlatacaklarını söyledi.


Deniz Çoban bu maçı katletmiştir
Şanlıurfasporun sahipsiz olduğunu zannedenler şanlıurfalıları ve şanlıurfalıarın haksızlığa karşı göstereceği tepikiyi fazlasıyla hissedecekler diyerek açıklamasını sürdüren Futbol Şube sorumlusu Nihat Kırmızı, "Şanlıurfa bu ülkenin en güzide illerindendir ve türk futbolunun parlayan yıldızıdır. Şanlıurfa insanı ülkesinede. şehrinede. türk futbolunada herkesten fazla sahip çıkar. Türk futbulu artık bölgelerle şivelerle dalga geçen zihniyetten kurtulup ülke futbolunun üst seviyeye gelmesi için hizmet edecek temiz insanlarla çalışmaya başlaması gerekmektedir. biz kulüp olarak taraftarımızı rakibimizin şahre gelmesinden itibaren göstemiş olduğu centilmence davranışlarnı ve 90 dakika boyunca en ufak bir olay çıkarmadan takımını desteklemesinden dolayı tebrik ediyoruz. Şanlıurfaspor kulübü ve taraftarı bundan sonrada rakip takımları en iyi şekilde misafir edecek ve hiçbir olaya müsade etmeden galibiyet mağlubiyet veya beraberlikle uğurlayacaktır. Ama herkes bilsinki Şanlıurfaspor'un hakkını bundan sonra kimse gasp edemeyecektir. Federasyonumuzla beraber futbola hizmet etmek için uyumlu bir duruş sergilediğimizi, elimizden geleni yaptığımızı ve bundan sonrada daha fazlasını yapmaya hazır olduğumuzu başta futbol federasyonu başkanınız sayın Yıldırım Demirören olmak üzere tüm yöneticiler bilmektedir. MHK bu konuda gerekeni yapmalıdır. Bu konular MHK başkanlarının istifalarıyla, kaçmalarıyla, çözülemez. Doğru işler yaparak her kulübün sesini dikkate alarak haksızlıkların üzerine gidilerek çözülebilir. Bu hakemleri görünce yeni MHK başkanı sayın Namoğlunun işinin tahminimizden de zor olduğunu görmekle beraber bu işin üstesinden geleceğine inancınız tamdır Adana Demirspor ve Giresun maçlarıyla ilgili şimdiye kadar itibar etmediğimiz bazı duyumlar aldık ve bunun üzerine gideceğiz. Biz Şanlıurfaspor kulübü olarak temiz bir futbol istediğimizi ve Deniz Çoban gibi art niyetli hakemleri artık maçlarda görmek istemediğimizi kamuoyuna bildiririz" şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.