banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Şanlıurfaspor'a kötü haber, Sankoh ve Tisdell 2 maç yok

Şanlıurfaspor’un başarılı futbolcularından Tisdell ve Sankoh ülkelerinin milli takımlarına çağrıldıklarından dolayı Türkiye Kupası’nda oynanılacak Kadirlispor ve 1461 Trabzonspor maçında forma giyemeyecekler.


Şanlıurfaspor’un en isabetli transferleri arasında gösterilen yabancı futbolcuları Tonia Tisdell ve Alfred Sankoh, ülkelerinin milli takımlarına çağrıldı.

Şanlıurfaspor’un etkili silahlarından olan 20 yaşındaki Tonia Tisdell Liberya Milli takım kadrosuna çağrılırken, 23 yaşındaki Alfred Sankoh ise Batı Afrika ülkesi olan Sierra Leone Milli takımı kadrosuna davet edildi.

Şanlıurfa’dan ayrılarak ülkelerine giden Tisdell ve Sankoh, Sarı-Yeşilli ekibin yarın Türkiye Kupası 2. Tur maçında oynayacağı Kadirlispor ve Pazar günü GAP Arena’da oynanacak olan 1461 Trabzonspor maçında forma giyemeyecekler.

Teknik Direktör bahri Kaya, Tisdell ve Sankoh’un eksikliğini kadro genişliğinden dolayı hissetmeyeceklerini belirtti.

Haber; Uğru Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.