banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfaspor yönetiminden Pendikspor'a plaketli karşılama
Şanlıurfaspor Kulübü 2.Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl   El Ruha otelinde kalan Pendikspor Kulübü Başkanı yönetim kurulu, teknik ekibi ve futbolcularına yarın ki maç için dostluk dileklerinde bulunuldu.


Pendikspor takımına yapılan ziyarete Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Akıl, yarın karışılacakları rakiplerine saygı duyduklarını belirterek,” Pendikspor ligimizin güçlü ekiplerinden birisidir. Yarın maç Fair Play çerçevesi içerisinde geçsin. İyi olan kazansın” dedi.

Akıl` Pendikspor maçının Bank Asya hedefinde kendilerinin önünde önemli, bir engel olduğunu ifade ederek,” Bank Asya hedefi ile lige başladık.sekiz haftalık periyotta  20 puan topladık. Yarın ki maç bizler için önemli bayan ve çocuk taraftarlarımızın önünde galip gelmek istiyoruz. Umarım güzel bir maç olur” dedi.

Otelde gerçekleşen ziyararette Şanlıurfaspor kulübü 2. Başkanı Mehmet Reşit Akıl, Pendikspor Kulüp Başkanı Ahmet cin’e her iki takımın logosunun bulunduğu Şanlıurfa hatırası Bakır tepsi hediye etti. Ziyaretin ardından iki takımımın yönetim ve teknik kadrosu hatıra fotoğrafı çektirdi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.