banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Şanlıurfaspor Yalovaspor’la karşılaşıyor
Süper ligin 3 haftasını geride bıraktık maalesef daha hala galibiyet ile tanışamadık şanssızlığımız Beşiktaş ve Galatasaray’ın bir hafta ara ile üst üste oynamamız gecen 3 haftanında deplasman olması diyerek, iyi ve güçlü bir takımız ama maalesef gücümüzü sahaya tam yansıtamıyoruz bu kötü gidişin bilhassa maddi olduğunu da söyleyen Fırat takım olarak kendilerini spora adapte edemediklerini sürekli para aramaktan bıktığını söyledi.

 

Maçlarının Cumartesi olmasının tek nedeni ise Hafta sonu Oynanacak olan Şanlıurfaspor-Tepecikspor ile çakışmaması olduğunu belirtirken taraftarlara seslenerek biz bu kadar ince hesap yapıp maçımızı cumartesiye aldık inşallah taraftarlarımızda bizleri cumartesi günü yalnız bırakmayıp saha ve taraftar avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz diyerek sezonun içerdeki ilk maçında herkesi yanımızda görmek istiyoruz dedi.

 

Son olarak maddi sıkıntılarının devam ettiğini söyleyen Fırat her gecen gün içinden çıkılmaz bir durum alıyor. İnşallah sonumuz hayırlı olur dedi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.