banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Vali Tuna Şanlıurfaspor yönetim kurulu toplantısına katıldı

 

İsmail Bağıban başkanlığında toplanan yönetim kuruluna Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’da eşlik etti.
Geldiği günden buyana Şanlıurfaspor’un devamlı yanında olan Vali Tuna bugünde GAP Vadisi tesislerine gelerek yönetim kuruluna katıldı ve yönetim ile istişarelerde bulundu.

Vali yardımcısı Ufuk Akıl Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Hakan Keşküş’ün yanı sıra yönetim kurulundan toplantıya Şanlıurfaspor kulüp başkanı İsmail Bağıban, Başkan vekili Şerdil Karahan, Asbaşkan Ahmet Ekinci, 2. başkan Vedat Bucak, 2. başkan ve basın sözcüsü Şeyhmus Göçmez, 2. başkan ve tesisler sorumlusu Emin Yetim, Genel sekreter Reşat Toprak, Mali işler sorumlusu İsmail Güven, Futbol şube sorumlusu Mehmet Giray Küçük, Transfer komitesinden Mehmet Büyükfırat, İbrahim Demirkan, Taraftar sorumlusu İbrahim Kubat katıldı.

Şanlırfaspor’un içinde bulunduğu durum ve tesisler ile ilgili görüşmelerin yapıldığı toplantıda ayrıca kulübe kalıcı gelir ve maddi konular konuşuldu.

Yaklaşık 1 buçuk saat süren toplantı sonrası yönetim kurulu ile hatıra fotoğrafı çektiren Vali Tuna tesislerden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.