banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfaspor Kapanmayla Karşı Karşıya!...

Son bir kaç sezondur bor yükü günden güne artan ve içinden çıkılamaz hale gelince oynatığı fotbolcunun parasını ödeyemeyen Şanlıurfaspor'un burcu 80 milyon liraya ulaştı. Kulübün kapamnayla karşı karşıya kalmasının yanında ligde 3. hafta geride kalırken hiç puan alamadığı gibi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından önce 6, daha sonra 6 puanı silinince eksi 12 puanla ligin altına demirledi.

Sarı-yeşilli kulüp, önceki yıllarda yabancı oyunculara olan borcu nedeniyle hem FİFA’dan hem de CAS’tan uyarı gelmişti. Şanlıurfa kamuoyunda günlerce tartışılmasına rağmen bir türlü sahip çıkılmayan Urfaspor'un bundan sonrası ne olacağı merak konusu olurken, takıma gönül vere futbol severler de kara kara düşünmeye başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.