banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Şanlıurfaspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 2-0

Antep karşısında muhteşem futbol ortaya koyan Şanlıurfaspor’da Tello, bir gol ve bir asistle maçın yıldızı oldu.


PTT 1. Lig'in 24. haftasında Şanlıurfaspor, evinde Gaziantep BB ile karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf Şanlıurfaspor oldu. Sarı-Yeşilliler, Gaziantep karşısında bu yılın en güzel futbolunu oynadı.

 15. Dakikada Tello’nun asistinde Serdar Eğlik, topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bir çok kez golü pozisyona giren Sarı-Yeşilliler, birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın ilk yarısı Urfaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


Şanlıurfaspor, ikinci yarıya yine baskın oynamaya devam etti. Gelişen bir atakta sonradan oyuna giren Volkan’ın bir topu direkten döndü. Maçın sonlarına doğru rakip kalede baskısını arttıran Şanlıurfaspor, 90. Dakikada Rodrigo Tello’nun golüyle skoru 2-0 yaptı.

Stat: GAP Arena

Hakemler: İlker Meral, Hakan Yemişken, Cevdet Kömürcüoğlu

Şanlıurfaspor: Fevzi Elmas, Kenan Karışık (Dk. 46 Gökhan Alsan), Kubilay Sönmez, Abdulkadir Özgen (Dk. 86 Adilovic),Tello, Onur Akbay, Ekrem Dağ, Serdar Eylik (Dk. 62 Volkan Okumak), Veli Kızılkaya, Zenke, Hakan Arslan

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Atilla Özmen, Josef Çınar, Ben Yahia, Ali Tandoğan, Abdullah Halman (Dk. 58 Mahmut Temur), Köksal Yedek, Alanzinho, Ergin Keleş, Salih Sefercik (Dk. 80 Umut Sönmez), Erkam Reşmen, Ufuk Budak (Dk. 59 Deumi)

Goller: Dk. 15 Serdar Eylik, Dk 90+4 Tello (Şanlıurfaspor)

Sarı kartlar: Dk. 38 Ufuk Budak, Dk. 42 Köksal Yedek (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Dk. 90 Kubilay Sönmez (Şanlıurfaspor)



Taraftarlar ayakta alkışladı
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in izlediği Şanlıurfaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını yaklaşık 10 Bin taraftar destek verdi. Maç boyunca takımlarını destekleyen ve heyecan verici bir karşılaşma izleyen taraftarlar, maç sonunda Urfasporlu futbolcuları ayakta alkışladılar. Sarı-yeşilli futbolcular da, maç sonunda tribünlere giderek galibiyet coşkusunu taraftarlarla birlikte yaşadılar.

Bu skorun ardından Şanlıurfaspor puanını 39 yaptı. Gaziantep BB ise 29 puanda kaldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.