banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfaspor'dan sürpriz proje geliyor

Şanlıurfaspor Yönetimi, Bolu kampında futbolculara tatlı ikramında bulundu ve ilerleyen günlerde gerçekleştirilecek güzel bir proje için hazırlıkların sürdüğünü ifade etti.

Sezona sıkı bir şekilde hazırlanan Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor, Bolu kampını sürdürüyor. 14'er günlük periyotlarla iki etap şeklinde tamamlanacak kampta futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlemlenirken, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu da kamp çalışmalarını bizzat yerinde takip ediyor. Diğer yandan transfer çalışmaları için ince eleyip sık dokuyan Şanlıurfaspor Yönetimi son olarak devam eden Bolu kampında futbolculara tatlı ikramında bulundu.

ŞANLIURFASPOR İÇİN YENİ BİR PROJE MÜJDESİ
Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Mehmet Ali Kurt, antrenmanları izleyerek tüm yönetim kurulunun selamlarının iletti ve tatlı ikramında bulundu. Bolu Termal Otel'de takımın sıkı bir şekilde sezona hazırlandığını ve tüm Şanlıurfa'nın birlik ve beraberlik içerisinde takımına sahip çıktığını söyleyen Genel Sekreter Mehmet Ali Kurt, "Kampımızda moraller çok iyi. Gerek teknik heyet gerekse futbolcu arkadaşlarımızın uyum içerisinde olması bizleri gayet memnun etmiştir. Ben Şanlıurfaspor taraftarına ve Şanlıurfalılarımıza şunu söylemek istiyorum. Bu yıl başlattığımız Bir Hayalimiz Var hedefini gerçekleştireceğimize inanıyoruz. İleriki tarihlerde Şanlıurfaspor için çok güzel bir proje gerçekleştireceğiz. Bunun ayrıntılarını ilerleyen günlerde Başkanımız Sayın Emin Yetim kamuoyuyla paylaşacaktır. Bolu'dan tüm Şanlıurfa'ya selamlarımızı iletiyoruz" dedi.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.