banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haberleri Urfa Haber

Şanlıurfaspor'da 3 yeni transfer

Şanlıurfaspor, transfer döneminin son günlerinde 3 yeni oyuncuyla anlaşma sağladı. Şanlıurfaspor, Manisa Futbol Kulübü'nden kaleci Muhammed Alperen Uysal ile de sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Tecrübeli kaleci, takımın kalesini koruyacak ve önemli bir güç olacak. Şanlıurfaspor'un kaleci transferiyle ilgili tecrübeli bir ismi kadrosuna katması, takımın savunma hattını daha da güçlendirecek.

Şanlıurfaspor Kocaelispor'dan orta saha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin'i kiralık olarak sezon sonuna kadar transfer etti. Genç yetenek, orta sahada etkili bir oyun sergileyerek takıma katkı sağlamayı hedefliyor. Şanlıurfaspor, Gültekin'in enerjisi ve yetenekleriyle hücum hattını daha da güçlendirecek.

Astor Enerji Şanlıurfaspor son olarak Kasımpaşa’dan defans oyuncusu Bilal Selamet’i renklerine bağladı.

Bu transferlerle Şanlıurfaspor, mevcut kadrosunu güçlendirme yolunda önemli adımlar attı. Yeni transferler, takımın hedefleri doğrultusunda önemli rol oynayacak ve performanslarıyla taraftarların beklentilerini karşılamaya çalışacak.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.