banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfaspor bayanların 'Zılgıt'ıyla galibiyet aldı
GAP Arenada aldığı galibiyetle puanını 23’e çıkaran Şanlıurfaspor aldığı galibiyetle en yakın rakibine 5 puan fark attı. Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu ve Basın Sözcüsü Reşit Akıl, maçtan sonra yaptıkları açıklama da aldıkları bu önemli 3 puan nedeni ile çok mutlu olduklarını söyleyerek, maça gelen tüm bayanlara teşekkür ettiler.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl yaptığı açıklamada sivil toplum örgütleri kadın kolları TSYK kız yetiştirme yurduna ve Şanlıurfa bayanları ve çocuklarına verdiği destekten dolayı çok teşekkür ettiğini belirterek,” bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza minnettarız. Bizleri yalnız bırakmadıklarından dolayı mutluyuz.  kazandığımız bu maçı kendilerine armağan ediyoruz” dedi
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.