banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Şanlıurfaspor Bahri Kaya ile anlaştı

PTT 1.lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da teknik heyette yaşanan krizin bugün sona ereceği bilgisine ulaşıldı. Geçtiğimiz hafta Manisa deplasmanından önce  GAP Havaalanında uçakta bazı yöneticilerle tartışan ve üç gün önce kulüple yollarını ayıran Kemal Kılıç'tan boşalan teknik direktörlüne Bahri KAya'nın getirileceği öğrenildi.

 

Ligde henüz gol atamayan ve 1 puanı bulunan Şanlıurfaspor cephesinde yaşanan teknik heyet krizi için kulüp Başkanı ve ve bazı yöneticileri  Bahri Kaya ile anlaşma zeminini araladılar.  Bugün Şanlıurfa'ya geldiği öğrenilen Bahri Kaya ile kulüp tesislerinde Başkan  ve Bahri kaya masaya oturacaklar.Kulüp tarafından görüşme ile ilgili bir açıklama yapılması bekleniliyor.

 

Bahri Kaya'nın Kulüp takımları kariyeri

 

1970'li ve 1980'li yillarda Gedikpaşa, Fenerbahçe ve Sakaryaspor'da forma giymiştir. Daha sonra İskenderunspor, Babaeskispor, Vefa, Gaziosmanpaşaspor ve Bakırköy Yücesporda profesyonel olarak futbol oynamıştır.

Teknik direktörlük kariyeri

 

Teknik direktörlük hayatında Zeytinburnuspor, Gaziosmanpaşaspor, Diyarbakırspor, Adanaspor, Etimesgut Şekerspor, Giresunspor, Kocaelispor, ve Orduspor takımları. 2007-08 sezonunda Suat Kaya'nın istifası nedeniyle Orduspor'a gelmiş.2010-2011 sezonunda ligin 7. haftasında Hüsnü Özkara'nın istifası ile Giresunspor'u çalıştırmıştı.

 

Zeytinburnuspor, Diyarbakırspor, Adanaspor takımlarını Süper Lig'e , Giresunspor, Gaziosmanpaşaspor, Şekerspor ikinci lige  Ağrıspor ve ikinci kez Diyarbakırspor süper lig için play-off oynatmıştır.

Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.