banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Şanlıurfaspor, Antalya'da hazırlıklarını sürdürüyor

İkinci yarı kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Şanlıurfaspor, çalışmalarını taktiksel ve sınırlı alanda oyun ile sürdürdü.

Tüm futbolcuların tam kadro katılım sağladığı antrenman ilk  olarak ısınma ve 5'e 2 top  kapma çalışması ile başladı. Ardından pas ve taktik çalışan sarı yeşilli ekibin antrenmanı yaklaşık iki saat sürdü. Yüksek performans altında tamamlanan antrenmanda Teknik Direktör Levent Devrim ve yardımcıları tüm futbolcularla birebir ilgilendi.

Futbolcular antrenmanı taktiksel hücum organizasyonları, pozisyonlar ve sonuçlandırmalı sınırlı alanda oyun ile tamamladı.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.