banner2
Öne Çıkanlar Siverek haber ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

Şanlıurfaspor alt yapıya futbolcu alıyor
2 gün sürecek olan seçmelere katılacak minikleri için bir dizi tedbir almaları yönünde uyarıldı.
konu ile ilgili olarak Şanlıurfaspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada şu uyarılara yer verildi;
1)Şanlıurfaspor  A2  seçmeleri alt yapı  hocaları tarafından gerçekleştirilecek 2012-2013 sezonu seçmeleri bugün başlıyor
2)Şeçmelere  Şanlıurfa ile çevre illerden katılacak olan futbolcu adayların lisanslarıyla birlikte saat 16:00’da Gap Arena stadyumu yanındaki  suni çim sahada yapılacaktır
3)Seçmeye katılacak futbolcu adayları forma, şort çorap, tekmelik ve ayakkabıdan oluşan maç malzemelerini yanlarında bulundurmak zorundadır.
4)Kaybolan eşyalardan kulübümüz sorumlu olmayacağından, seçmelere katılan sporcuların değerli eşyalarını yanlarında getirmemesini rica ederiz.
5) Seçmelere katılan futbolcu adayları seçmelerin başlama saatinden en geç 30 dk. Önce Gap Arena stadyumu yanındaki suni çim sahada hazır bulunacaklardır.
6)Seçmelere yalnızca lisansı olan futbolcular katılacaktır.
7)Seçmeler saat 16:00’da Gap Arena stadyumu  suni çim sahada yapılacaktır.
NOT: SEÇMELER 2 GÜN DEVAM EDECEKTİR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.