banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Şanlıurfa’da Boks Şampiyonası yapılacak


El Ruha Otelde Basın toplantısı düzenleyen Boks Federasyonu As Başkanı (Karaköprü eski Belediye Başkanı) Ahmet Güzel, Boks Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Murat Akaltun, Spor İl Müdürü yardımcısı Murat Önen’le birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Vali yardımcısı Soner Zeybek’te katıldı.



Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Güzel, "Başbakanımızın talimatıyla bundan sonraki federasyon faaliyetlerimizi Doğu ve Güneydoğu illerinde yapmayı planlıyoruz" dedi.



Güzel, 20-27 Kasım 2011 tarihleri arasında Şanlıurfa'da yapılacak Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası öncesi düzenlediği basın toplantısında, organizasyona ilişkin bilgi verdi.



FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...



Federasyon bünyesinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden çok sayıda sporcu bulunduğunu ve organizasyona bine yakın sporcunun gelmesinin planladığını ifade eden Güzel, şunları kaydetti:



''Şampiyonaya halkımızın ilgi göstermesini bekliyoruz. İstanbul ve Ankara'daki organizasyonlarımızda salonlarımız doluyor. Umarım buradaki salonumuzda dolar. Federasyon olarak, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile organizasyona ilişkin bir süre önce görüşmüştük. Başbakanımızın talimatıyla bundan sonraki federasyon faaliyetlerimizi doğu ve güneydoğu illerinde yapmayı planlıyoruz.''



Şanlıurfa Vali Yardımcısı Soner Zeybek de şampiyonanın Şanlıurfa'da yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, organizasyonu en iyi şekilde değerlendirmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

www.balikligol.com

VİDEO





balıklıgöl balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.