banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Şanlıurfa karate takımı finale kaldı


14 – 15 mart 2015 tarihleri arasında kara köprü gençlik merkezi spor salonunda başlayan Anadolu yıldızlar yarı final karate şampiyonası 63 erkek 63 bayan sporcuyla başlayarak bir birinden zevkli müsabakalara sahne oldu.
Şanlıurfa gençlik spor karate takımının da katılmış olduğu şampiyonada ilimizden erkek takımında 2 altın 1 gümüş, bayan takımımızdan ise 1 altın, 2 gümüş ve üç bronz madalya alma başarısı gösterildi.
Şanlıurfa karate takımı takım halinde, 2. Olurken bayan takımımız ise 4. Oldu.  Şanlıurfa karate takımı 4 – 5 Nisan 2015 tarihleri arasında kayseri İlinde yapılacak olan Anadolu final şampiyonasına gitmeye hak kazandı.
Şampiyonada konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ, bütün sporculara başarı dilekleriyle konuşmasına başlarken özellikle salon sporlarının ahlaksal değerlere önemini vurgularken müsabakaların fair play çerçevesinde geçmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.  
Yıldız, bu tip organizasyonların ilimizde spor olgusunun ve sevginin oluşmasında çok önemli destekleyici unsur olduğunun altını çizerek Şanlıurfa’nın artık bir şampiyona kenti olduğunu   4 – 5 nisan arası Kayseri’de yapılacak olan Anadolu yıldızlar final liginde Şanlıurfa’nın iddialı olduğunu söyledi.   
Karate İl Temsilcisi Ali Avcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ’A organizasyonun buraya alınmasından ve katkılarından dolayı teşekkür ederken yıldız’ın Şanlıurfa ya çok büyük hizmetlerinin olduğunu ve bu destek ile böyle organizasyonlarının ilimize alınması konusunda elimizi güçlendirdiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.