banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Samsunsporlu taraftarlar: Urfaspor yok olmasın

Ligde kötü günler geçiren, 3.Lig’e düşmesi kesinleşen ve adeta dibi gören Şanlıurfaspor’a bir destekte Samsunsporlu taraftarlardan geldi.

Samsunsporlu Aileler Derneği özel olarak yaptırdıkları yarısı Urfaspor yarısı da Samsunspor renklerini taşıyan formalarıyla Cüneyt Şenkal önderliğinde 'dostumuz Urfaspor yok olmasın!' sloganı atarak Urfaspora destek verdiler.

Kırmızı beyazlı taraftarlardan dost Urfaspora tam destek mesajı yayınlandı. Samsunspor taraftarlarının bu mesajına sosyal medya üzerinden Urfaspordan da teşekkür mesajları geldi.

Özel olarak yapılan yeşil sarı ve kırmızı beyaz forma taraftarların büyük beğenisini kazandı. Taraftarlar hep bir ağızdan Urfaspor yok olmasın görüşünde birleştiler.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.