banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

TFF 1. Lig maçları için televizyon yayını olacak mı? (8 Eylül)

FUTBOL - TFF 1.Lig'de iki hafta geride kaldı ama hâlâ televizyon yayını konusunda anlaşma yok. 1. lig maçlarında televizyon yayını olacak mı? televizyon yayını konusu ne olacak? Edinilen bilgilere göre Taraftarlar kadar teknik direktörler de zorluk çekiyor

18 takımın Süper Lig'e çıkmak için mücadele verdiği TFF 1. Lig'de 16 farklı şehir (Bolu, Mersin, Elazığ, İstanbul, Denizli, Malatya, Manisa, Eskişehir, Şanlıurfa, Giresun, Samsun, Sivas, İzmir, Antep, Adana, Balıkesir) bu heyecanı yaşıyor. Fakat diğer sezonların aksine bu sezon televizyon yayını yok. Ligde üçüncü hafta başlıyor ama henüz bir yayın anlaşması yapılmış değil.

Bu durum taraftarlar kadar takımların teknik kadrolarını da sıkıntıya sokuyor. Naklen yayın olmadığı için rakiplerinin teknik analizini yapmak zor oluyor. Birçok kulüp rakiplerini izlemek için maçlara ekip gönderiyor.

Televizyon yayınının olmamasına taraftarlar tepkili. Sosyal medyada açılan #MilletLiginiİzlemekİstiyor etiketi altında taraftarların yanı sıra kulüpler, teknik direktör ve futbolcular da bir an önce bu sorunun çözülmesi gerektiğini ifade ediyor.

Göztepe Kulübü "Futbol bir şölen, herkes izleyebilmeli" derken Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz da "Türkiye'de halkımızın sevdiği futbolu seyredebilmek en doğal hakkı. Kampanyayı destekliyorum" diye yazdı. Eskişehirspor'un tecrübeli futbolcularından Hürriyet Güçer de "Belçika Ligi, İtalya Ligi, Hollanda Ligi veriliyor ama 1.lig maçları verilmiyor" dedi.

Kaynak: Al Jazeera

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.