banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

PFDK Şanlıurfa'nın 2 Takımına da ceza kesti

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor’a ceza geldi.Kurul,Özel güvenlik görevlilerinin bulundurulmaması seyircilerin kötü tezahüratı ile stada 12 yaş altı seyirci alınmasına yönelik aykırı hareketi nedeniyle, Şanlıurfaspor kulübüne toplam 24 Bin TL Karaköprü belediye spor’a ise Ceyhanspor maçında hakeme itiraz cezası ve aynı müsabakada kulüp müdürü Yılmaz Mızrak'a 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş cezası verilmesne aynı müsabakada kulüp sporcusu Burak Büyükkaya'ya ise 2 resmi müsabakada men cezası verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun aldığı kararda şöyle denildi:”

ŞANLIURFASPOR Kulübünün, 06.02. 2022 tarihinde oynanan ŞANLIURFASPOR-KIRKLARELİSPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, 12 yaşından küçük kişilerin stadyuma alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübünün, müsabakada özel güvenlik görevlisi görevlendirilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.

KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYE SPOR Kulübü görevlisi YILMAZ MIZRAK'ın, 06.02.2022 tarihinde oynanan CEYHAN SPOR-KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYE SPOR TFF 3. Lig 3. Grup müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 1.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,Aynı müsabakada KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYE SPOR Kulübü sporcusu BURAK BÜYÜKKAYA'nın, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,Karar verilmiştir.''
(RHA AJANS/ RHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.