banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Minik Pehlivanlardan Altın Madalya

Şanlıurfa Belediyespor Güreş Takımı Konya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda 1 altın 1 gümüş madalya kazanarak "Türkiye Şampiyonluğu" ve "Türkiye İkinciliği" başarısı elde etti.

Şanlıurfalı genç pehlivanların yeni hedefi ise Bosna Hersek'te yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda derece elde etmek.

            21-23 Mayıs 2010 tarihleri arasında Konya'da gerçekleştirilen yaklaşık 60 ilden ve 488 sporcunun katıldığı Minikler Türkiye Şampiyonası'nda Şanlıurfa Belediyespor Güreş Takımı Sporcularından Murat Fırat 35 Kiloda da Türkiye Şampiyonu olurken 42 Kiloda Şahin Demir ise Türkiye İkincisi oldu.

         Uluslararası şampiyonada 1 adet, Türkiye Şampiyonası'nda ise 9 adet olmak üzere 2010 yılının sadece 5 ayında toplamda 10 madalya kazanma başarısı gösteren Şanlıurfa Belediyespor Güreş Takımı antrenörleri yakaladıkları başarı grafiğini daha da üst seviyelere çıkarmak için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini kaydettiler.

         3-8 Ağustos 2010 tarihleri arasında Bosna Hersek'te düzenlenecek olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'na katılarak Şanlıurfa'yı layığıyla temsil etmeye hazırlanan Belediyespor Güreş Takımı buradan da madalyalarla dönmeyi hedefliyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.