banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Urfa Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Meğer Ergun Gürsoy Şanlıurfalı imiş


Yıllarca Galatasaray’da görev alan renkli kişiliği ile futbolseverlerden tarafından sevilen Ergün Gürsoy Urfa’ya gelerek akrabaları ile görüşerek hasret giderdi.

Yaptığı araştırmalar sonucu akrabalarının urfa’da olduğunu öğrenen eski Asbaşkanı Ergun Gürsoy’a Şanlıurfa’ya gelerek akrabaları ile görüştü. Ergün Gürsoy’un  Şanlıurfa’da olduğunu öğrenen Şanlıurfaspor yöneticileri Ergün Gürsoy’u kaldığı otelde ziyaret ettiler.

El Ruha otelinde gerçekleşen ziyarette Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe, Futbol Şube Sorumluları Mehmet Demirkan, ile Mustafa Tokmak, eski yönetici Ergün Gürsoy ile fikir alışverişinde bulundular.
Şanlıurfasporlu yöneticilerin sıcakkanlı ve samimi davranışlarından memnun olan Gürsoy, kendini ziyaret eden yöneticilere teşekkür etti.
Şanlıurfaspor 2.Başkanı ve Baısın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe ise Ergün Gürsoy’un Şanlıurfa’da bulunmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyarettin ardından, Şanlıurfaspor kulüp  yöneticiler,  Galatasaray eski Asbaşkanı Ergun Gürsoy’ya futbolcuların imzaladığı Şanlıurfaspor forması hediye etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.