banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Marcao'ya Resmen Talip Oldular

Ekonomik olarak zor günler geçiren Türkiye'nin önde gelen futbol takımı Galatasaray, 4 milyon euroya aldığı Brezilyalı stoperden Marcao'dan ciddi bir gelir elde edebilecek. Edinilen bilgilere göre İtalyan Atalanta ekibi, Marcao'nun menajeriyle temasa geçerek, 12 milyon euroluk öneriyi teklifi etti.

İtalyan spor kulübü Atalanta, 23 yaşındaki futbolcu için kesenin ağzını açtı. Genç savunma oyunucusunun menajeri ile temasa geçen İtalyanlar, Marcao'yu renklerine bağlamak istediklerini bildirdi. Oyuncu ve temsilcisi de bu durumu sarı-kırmızılılara iletti.

12 MİLYON EURO YETERSİZ

Milliyet Gazetesinin aktardığı haberi göre Marcao, kendisine yapılan cazip teklifi değerlendirmek isterken, Cim-Bom, 12 milyon euroluk öneriyi şimdilik yeterli bulmadı. Sarı-kırmızılılar, Chaves'ten geçen sezon devre arasında 4 milyon euroya kadrosuna kattığı genç stoper için 16-17 milyon euroluk bir bonservis belirledi.

Bu rakamın verilmesi durumunda Marcao'nun Atalanta'ya transferine yeşil ışık yakılacağı öğrenilidi. Marcao için Sevilla ve Valencia gibi İspanyol ekiplerinin nabız yoklaması da yine bu konuda Galatasaray'ın elini güçlendiriyor.

Galatasaray ile 2 sene daha sözleşmesi bulunan Marcao, yıllık 850 bin euro kazanıyor. Brezilyalı futbolcu, özellikle ligin ikinci yarısında yükselen formuyla dikkat çekmişti.

İSPANYOLLAR DA TALİP
Yüksek performansıyla Premier Lig ekiplerinin gözdesi Luyindama'nın ardından Marcao'ya da İtalyan ve İspanyol ekiplerinin talip olması, sarı-kırmızılıların yüzünü güldürdü. Galatasaray bu iki savunmacıdan en az birini satmayı planlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.