banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Urfa Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Mahalleler Sporla Yarışacak- VİDEO


Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü ‘Mahalleler Yarışıyor’ projesinin açılış töreni Şanlıurfa 11 Nisan Şehir Stadyumunda Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, mahalle muhtarları ve turnuvada oynayacak olan gençlerin katılımıyla gerçekleştirildi.


Turnuva açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Celalettin Güvenç, Türkiye’nin Dünya’nın en genç nüfusuna sahip olduğuna değinerek, “Şanlıurfa Türkiye’de ki en genç sahip olan bir şehir. Okul çağındaki öğrenci sayımız bazı Avrupa ülkelerinin nüfusundan daha faza. Lüksemburg’un nüfusu 450 bin Şanlıurfa’da 700 bin okul çağında çocuk var bu rakam 2 Lüksemburg eder. Gençler dikkat edin eğer sizler iyi eğitilirseniz, birbirinizi severseniz, iş güç sahibi olursanız bizim önümüzde kim durabilir” dedi.


Türkiye’nin her geçen gün büyüdüğünü ve eskisi gibi imkânsızlıkların olmadığını belirten Vali Güvenç; “Eskinin dayak atan polisi, bu gün sizlere hizmet eden projeler yapıyorlar. İşte bu Türkiye’deki devlet anlayışının değişiminin son noktasıdır. Bu proje en güzel örneklerinden birisidir” dedi.
Konuşmasına devam eden Vali Celalettin Güvenç, gençlere bir müjdesi olduğunu söyleyerek, Türk futbolunun unutulmaz isimlerini maçlara davet edeceğini açıkladı. Vali Güvenç, ”Şimdi sizlere bombayı patlatıyorum. Bu güzel maçların sonunda bir defa centilmence maç yapacağız. Hakem dövmek, küfür ve kavga yok. Turnuvanın final maçına Türk Milli Takımı’nın geçmişteki şöhretlerini getireceğim. Hakan Ünsal, Rıdvan Dilmen ve Hakan Şükür müsaitse maça davet edeceğiz. Önce sizlerin maçlarını başlattıracağız sonra onlarla birlikte Urfalılar olarak biz maç yapacağız” dedi.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.