banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Kemal Kılıç, ayrılığını açıkladı

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesi ile ilgili olarak; “Şartlar bunu gerektirdi, asla kimseye kırgınlığım yok”  dedi. 

Kılıç, yaptığı açıklamada,  Şanlıurfa’da şampiyonluk yaşadığını,  çok güzel günlerinin geçtiğini vurguladı. 

"BU TAKIM İYİ İŞLER YAPAR"
PTT 1. Ligde kulübüyle yollarını ayıran ilk teknik adam olan Kılıç, duygularını şöyle özetledi: “Sezon başından itibaren yönetici arkadaşlarla birlikte iyi bir takım oluşturmaya çalıştık. Henüz hazır olmayan oyuncular nedeniyle ilk haftalarda belki çok  istenilen neticeleri alamadık ama son Manisa maçında bana göre takım olarak  iyi sinyaller verdik. Şeyhmus Özer, Yasir Elmacı, Serdar Özkan, Berkin Kamil Arslan ve Alper Kalemci takıma adapte olduğunda inanın bu takım çok iyi işler yapar.  

"URFASPOR'A SAHİP ÇIKIN"
Ayrılma konusundaki kararı yönetici arkadaşlarımla birlikte verdik.  Şartlar bunu gerektirdi. 

Umarım Şanlıurfaspor açısından hayırlı olur. Benim kimseye asla bir kırgınlığım yok. Sonuçta teknik adamlar gelip geçicidir, kalıcı olan kulüplerdir. Şanlıurfa halkına bu güne kadar gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerine söyleyeceğim tek şey ‘Bu takıma sahip çıkın’ olacaktır.”

HİZMET GAZETESİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.