banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Karaköprü Belediyespor Nevşehir Belediyespor’u mağlup etti.

 KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR 1 ATTI 3 ALDI

Karbel Karaköprü Belediyespor TFF 3. Lig 1. Grupta 10. Hafta maçında sahasında Nevşehir Belediyespor’u golcü futbolcusu Batuhan Er’in golüyle 1-0 mağlup etti.

TFF 3. Lig temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 10. Hafta maçında Ligin güçlü takımlarından Nevşehir Belediyespor’u konuk etti. Siverek Firkan Tüysüz Stadında oynanan maçı Karaköprü Belediyespor Batuhan Er’in penaltı golüyle 1-0 kazandı.

Zeminin kötü olması nedeniyle her iki takım da temkinli oynarken ilk yarıda yakalanan cılız ataklardan sonuç çıkmadı. Gol sesi çıkmayınca ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıda Karaköprü Belediyespor daha baskılı başlarken 59. dakikada kazanılan penaltı atışını kullanan golcü futbolcu Batuhan Er golü atarak takımını 1-0 öne geçirdi. Batuhan Er bu golle ligdeki gol sayısını 10’a yükseltti.

Bu sonuçla Karbel Karaköprü Belediyespor puanını 14’e çıkardı ve 6. Sıraya yerleşti. Karaköprü ekibi gelecek hafta bay geçecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.