banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Karaköprü Belediyespor İhsan Karabulut İle Anlaştı

 Karaköprü Belediyespor Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde Kulüp Başkanı Ahmet Kayral’ın yanı sıra, As Başkan Halef Tokmakçı, Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu, alt yapı sorumlusu Ahmet Badıllı ile Medya ve Tanıtım Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu da hazır bulundu.

Camiamıza hayırlı uğurlu olsun

Karaköprü Belediyespor Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde konuşan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kayral, “Karaköprü Belediyespor’umuzu daha iyi yerlere taşıyabilmek, Şanlıurfa’mızın, Karaköprü ilçemizin ismini en iyi şekilde duyurabilmek için mevcut kadroyu güçlendirme çabamızın yanında sezonu en iyi derecede kapatabilmek maksadıyla Teknik Direktör Hüseyin Dağ hocamızla yolumuzu ayırdık ve yine onun uzun yıllar birlikte top koşturduğu ve birlikte çalıştığı İhsan Karabulut hoca ile anlaşma yaptık. Transfer çalışmalarının son ana geldiği bu günlerde As Başkanımız Halef Tokmakçı ile birlikte Yönetim Kurulumuzdaki diğer arkadaşlarımızı da bilgilendirerek birkaç isimle görüşmelerimiz devam ederken, ani bir kararla teknik adamımızı da değiştirdik. Yeni Hocamız da camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İnşaallah daha başarılı oluruz

Yeni Teknik Direktörden ümitli olduğunu belirten As Başkan Halaf Tokmakçı ise, “Yeni Hocamızla takımımız çok daha güçlü ve başarılı olacak inşaallah. Yollarımızı ayırdığımız Hüseyin Dağ Hocamıza da teşekkür ediyoruz. Yeni hocamıza da görevinde başarılar diliyoruz. Kulüp Başkanımıza ve Yönetimdeki bütün arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Uyum içinde, birbirimize destek bir yönetim ile birlikte Karaköprü Belediyespor’un başarısı için çalışıyoruz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor için çok çalışacağız

Yeni Teknik Direktör İhsan Karabulut, yeni kulübü Karaköprü Belediyespor’da da elinden gelen gayreti göstereceğini ve futbolcular ile uyum içersinde Karaköprü Belediyespor’un başarısı için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini söyledi.

Bilindiği gibi; Teknik Direktör İhsan Karabulut; Bingölspor Teknik Direktör, uzun yıllar Şanlıurfa Belediyespor Teknik Direktör, Şanlıurfa Belediyespor Alt yapı koordinatörü, Şanlıurfaspor Şanlıurfaspor U21 Teknik Direktör olarak görev yapmış, şimdi de Karaköprü Belediyespor’da göreve başladı ve yeni takımının başarısı için çaba gösterecek.

İHSAN KARABULUT İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

TFF 3. Lig ekiplerinden Karbel Karaköprü Belediyespor, yeni teknik direktörü İhsan Karabulut yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 21. Haftasında 2 Şubat Pazar günü sahasında Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Faruk Çelik Spor Tesisleri’nde teknik direktör İhsan Karabulut yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Teknik Direktör İhsan Karabulut antrenman öncesi futbolcularla saha içinde toplantı yaptı. Antrenman, takım halinde yapılan koşu ile başladı. Daha sonra 5-2 pas çalışması gerçekleştiren kırmızı-siyahlılar, antrenmanı açma germe çalışması ile tamamladı.

Antrenman öncesi açıklama yapan yeni teknik direktör İhsan Karabulut, “Görevimize başladık. Tecrübelerimiz ve deneyimlerimizle takıma bir şeyler katmaya çalışacağız. Takımın başarısı için olduğu konumun üstüne çıkarmaya çalışıp Karaköprü Belediyespor’u bir üst lige çıkarmak en büyük amacımızdır” dedi.

Hafta sonu oynayacakları Manisaspor maçını da değerlendiren Teknik Direktör Karabulut, “Aksaray maçında alınan mağlubiyeti, Manisaspor maçıyla telafi edip üst sıralara doğru yükselmek istiyoruz. Bu önemli maçta taraftarlarımıza da önemli görevler düşüyor” diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.