banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Karaköprü Belediyespor Ergene Velimeşespor'a bileniyor

TFF 3. lig 1. grupta yer alan Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor pazar günü deplasmanda oynayacağı Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarına tesislerinde yaptığı çalışmayla başladı.

Kırmızı siyahlı ekip Gebzespor maçında alınan galibiyetin moraliyle antrenmanlarını sürdürürken, Velimeşespor deplasmanından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.

Karbel Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Mehmet Yozgatlı Gebzespor maçında iyi bir mücadele örneği sergileyerek galip geldiklerini kaydetti. Yozgatlı, “Sahamızdaki ilk maçta taraftarımızın da güzel desteğiyle önemli bir galibiyet aldık. Artık o maçı geride bırakıp Ergene Velimeşespor maçına odaklandık ve çalışmalarımıza başladık. Zorlu bir deplasmana gideceğiz ancak oradan galibiyetle dönecek güçteyiz. İnşallah istediğimiz sonucu alıp döneriz” dedi.

Antrenmanın son bölümünde çift kale maç yapılırken, idmanı Karbel Karaköprü Belediyespor 2. Başkanı Mithat Şaka ve yöneticiler Ahmet Badıllı ile Necati Topal da takip etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uzaylı ZEKİYE 5 yıl önce

Karakoprudeki tüm berber dükkanlarindan 1 yil boyunca aylik 500 tl alinip takima aktarilsin.