banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Balıklıgöl Akçakale Karaköprü kent Old Trafford

Karaköprü Belediyespor 5 - 1 Darıca Gençlerbirliği

18 Şubat, 2024, Pazar 16:55 219 Abone ol Karaköprü Belediyespor, Faruk Çelik Spor Kompleksi'nde Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı. Kırmızı Siyahlı ekip, rakibini 5-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Karaköprü Belediyespor'un gollerini 10. dakikada Umut Dilek, 16. dakikada Emre Fırtına, 62. ve 89. dakikalarda Ali Sinan Gayla ve 90+1. dakikada Metin Yüksel attı. Darıca Gençlerbirliği'nin tek golü ise 25. dakikada Faik Kartal Duran'dan geldi.

Darıca Gençlerbirliği'nde 64. dakikada Cafer Tosun ve 70. dakikada Yunus Emre Alagöz sarı kart gördü. Karaköprü Belediyespor'da ise 51. dakikada Fatih Dalgıç ve 77. dakikada Muhammed Raşit Şahingöz sarı kartla cezalandırıldı.

Bu sonuçla Karaköprü Belediyespor, 46 puanla 1. sıradaki yerini korurken, Darıca Gençlerbirliği ise 16 puanla 11. sıradaki yerini aldı. Maçın hakemleri Sinan Dereci, Ünal Doğru, Coşkun Yalçın ve Yasin Kalcıoğlu oldu. Karaköprü Belediyespor ve Darıca Gençlerbirliği'nin ilk 11'leri ve yedek kadroları da maçta yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
Darıca Gençlerbirliği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.