banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Hilvan Belediye Spor Suruç Gençlik Sporu 1-0 yendi 

Şanlıurfa Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Hilvan Belediye Spor 2021-2022 sezonunun 3’üncü haftasında sahasında Suruç Gençlik Spor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi gelmez iken, Hilvan Belediye Spor müsabakanın 75’inci dakikasında 9 numaralı Gökhan Doş’un penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçti, ve maçın 90’ıncı dakikası Hilvan Belediye Sporun üstünlüğü ile sonuçlandı.
Ligin 3’üncü haftasında 3 puanı almanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yaptığı yazılı açıklamada; ‘Şanlıurfa Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden takımımız Suruç Gençlik Spor karşısında 90 dakika boyunca üstün bir futbol ortaya koydu ve kazanmasını bildi. Belediye olarak bugüne kadar her zaman takımımıza destek olduk, bundan sonrada takımımıza destek olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şampiyonluk yolunda aldığı 3 puan ile hem bizi hem de taraftarlarını sevindiren Hilvan Belediye Spor takımını, teknik direktörünü ve Başkanını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.’ İfadelerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.