banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci

Haydi, çocuklar havuzlara


Hijyen şartlarına uygun bu modern havuzda ve Yenice tesisleri ile Cumhuriyet Parkındaki havuzlarda, Gençlik Hİzmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı uzman eğitimciler yaz boyunca çocuklara ücretsiz olarak temel yüzme dersleri verecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız,  5-14 yaş arasındaki çocuklar için düzenlenen “Yaz Spor Okulları” yüzme kurslarına  yoğun ilgi'nin yaşandığını ifade ederek,'' Üç eğitmenin olduğu havuzlarda çocuklar hem yazın sıcağında mahallesinde serinliyor, hem de yüzme eğitimi alarak yaz tatilini dolu dolu geçiriyorlar. ''diye konuştu.

Vali Celalettin Güvenç'in talimatlarıyla yaz ayı boyunca çocukların ücretsiz bir şekilde havuzlarda istifade edebileceğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Ertuğrul Yıldız,'' Yaz Spor okulları kapsamında yüzme kursumuza katılan gençlerimizin ayrıca ulaşım masraflarını da karşılıyoruz. Bununla birlikte Yaz Spor okullarımızdaki bütün etkinliklere katılan gençlerimize İl Müdürlüğü olarak şort ve eşofmanlarını da ücretsiz olarak veriyoruz'' şeklinde konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.