banner2
Öne Çıkanlar ilçe Suriye Başkan Diyarbakır Urfa Haber

GAP Arena sporcularla güzelleşecek

Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, GAP Arena Stadının tam olarak faaliyete girmesiyle birlikte il genelinde daha önce çalışmalarını Atatürk Spor Salonu, Gençlik Merkezleri ve 11 Nisan şehir stadında yapan salon sporcularının da modern tesiste çalışma imkanı bulduklarını söyledi.

GAP Arena Stadının eksiklikleri tamamlanıyor

     GAP Arena Stadının 13 Aralık 2009 tarihinde açılışının Sportif anlamda bir milad olduğunu belirterek, “Bu milad, çeşitli ulusal ve uluslararası organizasyonlarla da taçlandırılmıştır. Yaşanılan bu gurur hepimizin göğsünü kabartmış ve GAP Arena ulusal bir marka olmuştur. GAP Arena’da yaptığımız çalışmalarla stad spor kompleksi olma yolunda büyük gelişme sağlamıştır. Son dönemde yapılan stad içersindeki Çevre Düzenlemesi İhalesi, 5 Bin kişilik Olimpik Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu işleriyle en modern seviyeye gelecektir. Stadımız, tam anlamıyla hizmete girmiştir ve tesislerimiz sporcularla güzelleşecektir. 18 yıllık hasret sona ermiştir ve stadımız diğer branşlarda hizmet vermeye hazır hale getirilmiştir. Mutluyuz” dedi.

Gelişime ayak uyduramayanlar bu yarıştan geri kalacaklar

     “Gelişimi kavrayabilmek bu noktada son derece önem arz etmekte ve çabuk intibak gerektirmektedir” diyen Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, “Gelişime ayak uyduramayanlar, kendilerini yenilemeyenler bu yarıştan maalesef geri kalacaklardır. Şanlıurfa, sporda en ihtişamlı günlerini yaşamakta ve önümüzdeki günlere emin adımlarla ilerlemektedir. Sporcularımıza sunduğumuz GAP Arena fırsatı, belkide son yıllarda sunulan en büyük imkândır. Bu imkânı kavrayamayanlar, sunulan desteğin kadrini-kıymetini anlayamayanlar sonuçta sportif faaliyetlerini kendi gayretleriyle bir başka yerde de devam ettirebilirler. Biz o konuda da kendilerine yardımcı oluruz. Türkiye’nin en görkemli tesisinde 350 metrekarelik devasa salon tahsisinin önemini anlayamayacaklara sadece şaşırmaktayız, üzülmekteyiz. Ancak, bu konunun önemini önümüzdeki bir kaç ay içersinde o arkadaşlarımızın da anlayacaklarına kanaatimiz tamdır” diye konuştu.

Staddan çevresindeki mahalle gençleri de faydalanabilecek

     Altuğ, konuşmalarına şöyle devam etti;

     “Stad çevresindeki mahallelerin bu hizmetten yararlanmaları da bizler için ve Urfa’nın istikbali için son derece mühimdir. Oradaki çocuklarımıza bu hizmeti vermemekte büyük vebal olur. Spor Branşları içinde aynı önem söz konusudur. Sporu tabana ve genele yaymak tamamen fedakârlıktan geçer. Bunun yolu da gayretten ve GAP Arenadan geçer. Bizim ve Müdürlüğümüzdeki çalışan arkadaşlarımızın gayreti Şanlıurfa ve Şanlıurfa’da spora önem veren, spor yapmak isteyen gençlerimiz ve insanlarımız içindir.”

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.