banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Fethi Şimşek'ten eğitime büyük destek

Eğitime destek olarak 520 Bin TL yapılan bağış için Valilik makamında protokol imzalandı. Törene Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, İşadamı Fethi Şimşek İl Mili Eğitim Müdürü Hanifi Şahin Suruç İlçe Kaymakamı Mehmet Sinan Yıldız katıldı.

Vali Okutan, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Fethi Bey eğitimci özelliği ve Urfa sevdalısı olma özelliği ile takdir ettiğimiz bir kişi. Suruç ilçemizdeki Kız Lisesinin yapımını Fethi Bey üstlendi hem kızlarımız hem Suruçlular ve tüm Urfalılar adına kendisine teşekkür ediyorum.

Şanlıurfa Türkiye'nin geleceğinde önemli bir yeri dolduruyor. Eğer Şanlıurfa başarısız olursa olursa Türkiye başarısız olur. Şanlıurfa başarılı olursa Türkiye başarılı olur. Şanlıurfa'nın başarılı olması için eğitimi önemsiyoruz. Zihinsel değişimin olabilmesi için eğitimin kalitesini artırmamız gerekiyor. Şanlıurfa hem maddi zenginliğiyle yani üretim gücüyle hem manevi kültürel etkinliğiyle Türkiye'ye güç katacak omuz veren bir ildir. Şanlıurfa tüm bölgeye model olacak potansiyele sahip ve bu potansiyeli harekete geçirmek için tüm Şanlıurfalılara görev düşmektedir. Bu tür güzel hizmetlere örnek bir davranış olan bu hayrından ötürü Sn. Fethi Şimşek'i tebrik ediyorum.

İşadamı Fethi Şimşek ise "Şanlıurfa'nın daha iyi şeylere layık olduğunu belirterek Şanlıurfa model bir şehir olacak. Eğitim olan yerde her şey çözülür eğitim konusunda her zaman destek vermeye hazırız. Bu konuda örnek çalışmalarından ötürü Vali Nuri Okutan'a asıl bizler teşekkür ediyoruz" dedi.

İşadamı Fethi Şimşek önceki yıllarda Suruç'ta okul yapılacak arazi bağışlamıştı. Yukarı Ataklar Köyü'nde 3 derslik ve bir lojmandan oluşan bir okul yaptırıyor. Yine hayırsever işadamı Fethi Şimşek Sn. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün himayelerinde devam eden "Bilişim Derslikleri Projesi" çerçevesinde Suruç Anadolu Lisesi'ne Bilişim ve Teknoloji sınıfı kurulmasını sağladı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.