banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Mardin Gaziantep Harran Üniversitesi URFASPOR

Eyyüpoğlu'ndan Ahmet Çakar'a: Derhal özür dile

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. İbrahim Eyyüpoğlu, spor yorumcusu Ahmet Çakar'a sert tepki gösterdi.

Peygamberler şehri olarak bilinen Şanlıurfa'nın huzur, barış ve kardeşlik sembolü olduğunu vurgulayan TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. İbrahim Eyyüpoğlu, spor yorumcusu Ahmet Çakar'a sert bir tepki gösterdi.

Eyyüpoğlu, Şanlıurfa'nın manevi değerlerine yapılan saygısızlığa karşı çıkarak, Ahmet Çakar'ın şehir hakkındaki sosyal medya paylaşımını esefle kınadı. Eyyüpoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Peygamberler şehri #Şanlıurfa’mız #huzurun, #barışın ve kardeşliğin sembolüdür. Ahmet Çakar'ın sosyal medya hesabından şehrimiz hakkında yaptığı paylaşımından dolayı kendisini esefle kınıyorum." ifadelerine yer verdi.

Eyyüpoğlu, ayrıca Çakar'ın paylaşımını sadece silmenin yeterli olmadığını belirterek, derhal tüm Şanlıurfalı hemşehrilerinden özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Ahmet Çakar'ın Şanlıurfa ile ilgili yaptığı paylaşımın içeriği hakkında detaylı bilgi verilmezken, Eyyüpoğlu'nun tepkisi şehirde geniş yankı uyandırdı. Şanlıurfa'nın manevi ve kültürel değerlerine saygı duyulması gerektiğine vurgu yapan Eyyüpoğlu'nun bu açıklaması, şehirdeki vatandaşlar arasında da destek gördü.

Şanlıurfa'da yaşayanların ve kamuoyunda artan tepkilerin ardından, Ahmet Çakar'ın nasıl bir yanıt vereceği ise merakla bekleniyor.( RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.