banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray Ömer Uzun

EYYÜBİYE BELEDİYESPOR ŞAMPİYONAYA DAMGA VURDU

Şanlıurfa Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu'nda yapılan Muay Thai Güneydoğu Bölge Şampiyonası kıran kırana geçti.

2 gün boyunca birbirinden zorlu müsabakalara sahne olan şampiyona, dün düzenlenen final müsabakalarıyla sona erdi. Yoğun ilginin olduğu final müsabakalarında mindere çıkan Eyyübiye Belediye spor bünyesinde ter döken 3 sporcu, 2 altın ve 1 gümüş madalya alarak şampiyonaya damga vurdu.

Siirt, Gaziantep, Adıyaman, Şırnak, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Batman, Mardin, Van, Bingöl, Malatya ve Şanlıurfa’dan yüzlerce sporcu arasından 2 altın ve 1 gümüş madalya alan Eyyübiye Belediyespor’u temsil eden sporcular bu madalyaları Başkanımız Mehmet Ekinci’ye armağan ettiklerini söylediler.

39 kilo alt gençler kategorisinde mücadele eden Menan Agolday final müsabakasında Gaziantep bölgesinden Hüseyin Çiftçi’yi yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

54 kilo A Divizion Büyükler Kategorisinde mücadele eden Sezer Agolday da final müsabakasında yine Gaziantep bölgesinden rakibi Ökkeş Altun’u nakavt ederek altın madalyayı kulübüne kazandırdı.

Büyük umutlarla transfer edilen ve şampiyonaya damga vurması beklenen Harun Koyuncu ise final müsabakası öncesi geçirdiği rahatsızlık nedeniyle gümüş madalya aldı.

Geçirdiği ağır gribal enfeksiyona rağmen müsabakaya çıkan Harun Koyuncu, “ Aldığımız bu madalyaları başkanımıza armağan ediyoruz.

Bu madalyaların devamı gelecek. 3 milli sporcumuzla önümüzdeki müsabakalarda da Belediyemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Spor Müdürü Azzat Birinci ise sporcuları kutlayarak, “ bu başarıların devamı için atılımlarımız devam edecek.

Başkanımızın bize verdiği destekle inşallah önümüzdeki müsabakalarda daha güzel sonuçlar alıp Eyyübiye Belediyespor’un ismini ulusal ve uluslararası arenada en güzel şekilde temsil ederiz.” Dedi.

Şampiyonada derece alan 3 milli sporcumuzda Şanlıurfa’yı temsilen 15 Nisan’da Adana’da düzenlenecek olan Muay Thai Türkiye Şampiyonasına katılacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.