banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl MHP ABD Suruç

Eyyübiye Belediyesi'nin haklı gururu



Kastamonu'da yapılan Süper Toto Türkiye Kulüpler Ligi final yarışmalarında 10.000 metrede 1. olan Narin Canbek Eyyübiye'nin haklı gururu oldu. Kulüpler ligi final müsabakalarında rakiplerine büyük fark atarak açık ara 1. olan Narin Canbek Rio De Janeiro’da düzenlenecek 2016 Olimpiyat oyunlarında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Eyyübiye Belediyesi adına yarışan Narin Canbek, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Eyyübiye Belediyesi adına yarışan Narin Canbek, asıl hedefinin 20 km. Olimpiyat barajı olduğunu belirtti.

 Atletizm Federasyonunun 2015 faaliyet programında yer alan ve 1. kademesi 06 Haziran 2015 tarihinde Aksaray'da yapılan Spor Toto Kulüplerarası Yürüyüş yarışmalarının finalleri 25 Temmuz 2015 tarihinde Kastamonu'da yapıldı.

Kastamonu'da yapılan yarışmalarda büyük bayanlarda 1. olan Eyyübiye Belediyesi'nin lisanslı sporcusu Narin Canbek, " Hedefim her zaman katıldığım bütün yarışmalarda birincilik elde etmek.

 Bu şampiyonada istediğim derece çıkmamış olmasına rağmen yine de büyük bir farkla birinci oldum. Elde ettiğim bu şampiyonlukta emekleri olan ve spora ve sporcuya verdiği destekleri hiçbir zaman esirgemeyen Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Ertuğrul Yıldız'a teşekkür ediyorum. " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.