banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Engin Korukır imzaladı


Şanlıurfaspor GAP Vadisi tesislerinde yapılan imza törenine Teknik Direktör Engin Korukır'ın yanı sıra Sportif Direktör Zafer Tüzün, Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri İsmail Bağıban, Kemal Süt, Mithat Arhan, Ali Veziroğlu ve Süleyman Aksu katıldı.
İmza öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tecrübeli teknik adam, Şanlıurfaspor'da başarılı olmak için geldim. İnşallah tüm şehir kenetlenerek bu takımı başarıya ulaştırrız" dedi.
Korukır, "Görevimizin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Çünkü büyük camialara geldiğiniz zaman asla küçük düşünceler içerisinde olmayacaksınız. Bu camiaya geldiğiniz zaman söz edeceğiniz şey ya birinciliktir ya ikinciliktir. Eğer ben üçüncülük veya altıncılıktan söz edersem o zaman bu camianın daha altında bir takımda çalışmam lazım"
Sportif Direktör Zafer Tüzün ise, Şanlıurfaspor'un büyük bir camia olduğuna dikkat çekerken, amacı süper lig olan bir kente şampiyonluk yaşatmak için geliyoruz. bu sene mutlaka amacımıza ulaşacağız diye konuştu.
Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi İsmail Bağıban ise, bazı değerlendirmeler yaptıktan sonra engin hoca ile anlaşma yaptık. Kendisi çok sayıda teknik adam içerisinde en çok istediğimiz hoca olmuştur. İnşallah Şanlıurfaspor'un amaçladığı hedefe götürerek herkesi mutlu edecektir. Kendisine Şanlıurfaspor'da başarılar diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.