banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik Yayladağıspor Rasmus Hoejlund

Engelli basketbol takımına destek

takımımıza İl Genel Meclisi olarak Maddi destekte bulunuldu.

Başkan BEYAZGÜL tüm engellilere ve amatörlere desteğimiz devam edecektir, Meclisimiz bu konularda gelen her türlü yardım önerisine sıcak bakacaktır. Dedi…

                        Kulüp binasından basına bilgi veren Ş.urfa Engelliler Spor Kulübü başkanı M.Veysi FIRAT ise konu hakkında şu açıklamayı yaptı.

            Bizler Engelli olmamıza ragmen spor yapıyor topluma yararlı birer birey olma yolunda mücadele ediyoruz. Bu anlamda 2009 - 2010 lig sezonunda çok ciddi maddi manevi sıkıntılar çeken ve buna ragmen Şanlıurfa'mızın gururu olmayı başaran basketbol takımımız TÜRKİYE SÜPER LİGİNE yükselmesini bilmiştir. Geçtiğimiz günlerde Şampiyonluk gecesini yapan engelliler spor kulübümüz bu geceyi yapacak paramız bile yoktu bu sıkıntımızı İl genel meclis başkanımıza anlattık meclis başkanımız Mehmet Uğur BEYAZGÜL'DE bu sıkıntımızı meclis üyelerinden toplam 2.500.00 TL toplayarak bu sayede şampiyonluk gecemizi yapabildik dedi.

Öte yandan sporculara tekerlekli sandalye alımına gidildiğini belirten başkan Veysi FIRAT Bir tane tekerlekli sandalye 9.500.00 TL dir kulüp olarak hiçbir gelirimizin olmadığı gibi çok ciddi giderlerimiz var yıllardır hep geçici giderlerle ayakta durmaya çalışıyoruz bu nereye kadar böyle sürer Şanlıurfa' nın tek takımı olan engelliler basketbol takımına gerçek anlamda kalıcı destek sağlanmalıdır. Sayın belediye başkanımız sayın valimiz bu konuya el atıp kalıcı birkaç tane destek sağlamalıdır SÜPER LİGDE iç Transferler, dış transferler ve diger giderler olmak kaydı ile yaklaşık 400.000.00 TL dir bu rakama karşı kulüp hesabımızda hiç para yok bugünlerde yalnızca il özel idaremizden 50.000.00 TL ye yakın bir ücret destek alınacaktır oda Tekerlekli sandalye alımı için ön ödeme yapılacaktır diyen başkan buna ragmen desteklerinden dolayı Sayın Vali Nuri OKUTAN'a il meclis başkanı Sayın Uğur BEYAZGÜL'e vali yardımcısı Yıldıray MALGAC'a Vali yardımcısı il genel sekreteri Sayın Salih GELGEC'e ve il genel meclis üyelerine teşekkürlerini belirtti

             Bu destekten ötürü hem Yönetim Kurulu olarak hemde camiamız olarak çok memnun olduklarını belirten Kulüp başkanı Veysi FIRAT sporcular arasında da ciddi bir motive oldu bu motiveyle çok güzel başarılara imza atacağız dedi.

             ihtiyacımız olan tekerlekli sandalye, tekerlekli sandalye malzemesinin toplam tutarı 114.000 Tl. olduğunu ve Ayireten deplasman giderlerimiz içinde kulüp hesabına50.000 Tl. aktarıldığını belirtti. Tekerlekli sandalyelerimiz yurt dışından gelmektedir tanesi 9.500 TL çivarındadır  dedi

İl genel Meclisi başkanı M.Uğur BEYAZGÜL' e

Özellikle teşekkür eden Başkan Veysi FIRAT devletimizin varlığını sıcaklığını bir kez daha hisettim Allah devletimize ve Devlet Adamlarımıza zeval vermesin dedi

            Bilindiği gibi, Bu Haftaki İl Genel Meclisi Birleşiminde engellilere 50.000 Tl.'lik yardımda bulunan  İl Genel Meclisi Üyeleri, Karaköprü beldemizde bulunan Omurilik felçlilerinin istihdam edildiği iş merkezine de ödenek oybirliği ile aktarıldı.

            İl Genel Meclisi olarak Engelli vatandaşlarımızın hep yanında olduk. Bundan sonra da hep yanlarında olacağız. Şanlıurfa‘nın Yatırım anlamındaki her projesine Gerek ödenek  bazında gerekse manevi katkılarımız devam edecektir dedi…..  

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.