banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Cihat Arslan bomba açıklamalar

 Arslan, “Kazanmayı çok arzu ettik, maçın başında da golü bulduk. İkinci golü kaçırdı. Volkan’ın sakatlanması, planımızı bozdu. Kadromuzda Volkan Okumak’ın yerine alabileceğimiz,oyuncu yoktu.  Orta sahayı desteklemek zorunda kaldık. Rnteresan bir durum oldu, sol bek ile santrafor eşleşti.Bizim için bu travmaydı. Sonrasında dönmeye çalıştık. Giresunspor da biz de pozisyona girdik. Aslında 2 takım çok mücadele etti” dedi.


“İNŞALLAH HAKEMLER GÖZ KONTROLÜNE GİRİYORDUR”
Cihat Arslan müsabakanın hakemi Deniz Çoban’a sert tepki gösterdi. Arslan, hakeme tepkisini şöyle ifade etti:
“Bu kulübün, bu camianın hocasıyız. Farklı yorumlara sebep olacak konuşmalardan kaçınmak istiyorum. Türk futbolunun saygınlığını korumak istiyorum. Hakemlerden istediğimiz sadece gördüğünü çalsın. Bizim aleyhimize de penaltı ise versin. Doğru karar versinler. Pozisyonun penaltı olduğunu dördüncü hakem bana söylüyor. Zaten Türkiye gördü de maçın hakemi göremedi. Ben buna da sığınmak istemiyorum. Siz adalet merciisiniz. Gördüğünüzü çalın. Biz size olan güvenimizi kaybedersek, biz kime sığınacağız. 1-1 skorda benimde sorumluluğumda olan şeyler var ama o pozisyonda görmesi gereken görecek. Çünkü, tüm tribün görmüş, Türkiye görmüş. Biz görüyoruz, dördüncü hakem görüyor. Bir tek Deniz Çoban görmemiş, çok enteresan.”

Arslan, “İnşallah hakemler göz kontrolüne giriyordur” diyerek, hakemlerin göz kontrolüne girmesi tavsiyesinde bulundu.

YOUSSEF YEŞİLMEN ŞANLIURFASPOR’A YANLIŞ YAPTI
Youssef Yeşilmen’in kadro dışı kalmasıyla ilgili konuşan futbolcuyu 10 gün sonra affettiğini açıkladı. Futbolculara oldukça sinirlendiği görülen Arslan, futbolcuların keyfine göre hareket edemeyeceklerini söyledi.
Futbolculardan yedikleri ekmeğe ihanet etmemelerini isteyen Arslan, “Kim burada ekmek yiyorsa bunun nimet olduğunu bilecek. Burada fırsat verildiğini, para verildiğini, ümitle alındığını bilecek. Bir camianın ümidi için geldi. Bunun farkında olmayan oyuncu, kim olursa olsun bizim takımızda yaşamaz. Bunu fark eden bir oyuncu gelecek, bu takımda oynayacak. Ben burada hayal satamam. Türkiye’nin her yerinde milyonlarca Urfalı  var. Ben beyefendilerin keyfine göre hareket edemem. O zaman farkına varacaklar. Youssef, farkına vardı. Dün affettim zaten ama 10 gün sonra farkına varıyor. Daha geçen sene 2 Lig’den geldin. Şuan Türkiye’nin gündemine geldiysen bu Şanlıurfaspor sayesinde geldin. O zaman kulübüne bir teşekkür borcun var. Kimse keyfi kadro çıkarmıyor. Hepimiz burada sorumluk sahibi olacağız. Buna ben de dahil. Benim futbolcum giydiği formaya, bulunduğu şehre hizmet etmek zorunda. Hizmet etmiyorsa, o oyuncuya yapabilecek hiçbir şeyim yok Onun için kadro dışı kaldı. Pişmanlığını da görünce affettik. Bu kulüp herkesten değerlidir. Tüm kulüpler değerlidir. Çünkü biz nereden ekmeğimizi kazanacağız. Biz nerede kendimizi ifade edebileceğiz. Kulüpler varsa biz varız. O zaman kulüplere hizmet etmek zorundayız”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.