banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Beyazgül, Şanlıurfaspor Kampını ziyaret etti

Yeni sezon hazırlıkları Bolu'da sürdüren Şanlıurfaspor futbol takımını sürpriz bir şekilde ziyaret ederek futbolculara sezon öncesi moral verdi.


Siyah yeşlli takımın Bolu’daki ikinci etap kampını ziyaret eden Başkan Beyazgül, Kulüp Başkanı Emin Yetim, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Gürses Kılıç ve futbolcularla bir araya geldi. Yeni futbolcularla tek tek tanışan Beyazgül, takıma moral verdi


Bolu Gerede'de kamp yapan Şanlıurfaspor takımının bulunduğu otele gelen Başkan Beyazgül'ü Kulüp Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.Başkan Yetim ve yönetim kurulundan takımın son durumu ile ilgili bilgi alan Başkan Beyazgül,takıma futbolcuları ve Teknik heyetle bir süre sohbet etti.


ÇOK GÜZEL MORAL DEPOLADIK...


Şanlıurfaspor yönetimi ise yaptığı açıklamad,'' Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül, Bolu Gerede'de bizleri ziyaret etti. Hem yönetimimizle hem de futbolcularımızla uzun uzun sohbet etti.Her zaman dediğimiz gibi: En Büyük Zenginliğimiz Birlikteliğimiz.''ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.