banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Beşiktaşta Yusuf geri dönüyor

Beşiktaşın İspanyol yıldızı Guti Hernandez, Manisaspor maçında oynamayacak. Ancak İspanyol süperstarın yokluğunda, Siyah Beyazlıların liderliğini Yusuf Şimşek üstlenecek.

Tabata ve Fabian Ernst isimleri ön plana çıkarken, Alman çalıştırıcının çok farklı bir oyuncu üzerinde durduğu ortaya çıktı.

Tecrübeli teknik adamın, sakatlığını geride bırakan Yusuf Şimşeki orta sahada görevlendirmeyi düşündüğü bildirildi. Son iki gündür yapılan antrenmanlarda Yusufun üzerine titreyen Schusterin, tecrübeli futbolcuyu hazır olması için uyardığı ve Manisaspor maçında şans verebileceğini belirttiği öğrenildi.

Trabzonda kadrodaydı
Kara Kartalın 2008-2009 sezonundaki çifte şampiyonluğunda önemli rol oynayan ve sakatlığından kurtulan Yusufun da fiziksel açıdan son derece iyi olduğu ve Manisa maçında forma beklediği dile getirildi.

Beşiktaşın en tecrübeli isimlerinden biri olan Yusuf, bu sezon henüz resmi bir karşılaşmada görev yapmadı. Maç eksiğini gidermek için A2 takımda oynayan deneyimli orta saha oyuncusu, Trabzonda 18 kişilik kadroya alınmıştı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.